Menukort

Klik nedenfor for at se eller downloade vores menukort.

Muligheden for at vælge alt fra menukortet MÄT Unlimited Food, forefindes til henholdsvis 125,- og 175,- frokost/aften. Drikkevarer vil ligeledes kunne bestilles MÄT Unlimited Drinks til kun 75,- i sodavand, øl og vin. Hos os er postevand gratis til din vin, øl og sodavand, tag for dig ved standerne – der er masser af det! Ønskes drinks, serveres disse i flotte kander ved bordene til blot 95,-

Alle retter serveres i mindre portioner, således at gæsterne kan dele og samtidig komme rundt om menukortets mange muligheder. På den altid skiftende menu, findes alt fra klassiske frokostretter, som smørrebrød, quiche og miniburgers til aftenmenu med steak, kalvekæber og salater. Ønskes noget til den søde tand, kan der vælges imellem 3 forskellige desserter og valgfri kaffe til kun 40,-. Spis!

Der skal være plads til alle og hos os er især de små vigtige gæster. Vi tilbyder derfor MÄT Unlimited Kids, hvor Food ligger til en pris på 50,- og Drink til 10,-. Dermed kan de yngste gæster også spise alt hvad de lyster fra blandt andet børnemenuen som fx står på burger i børnestørrelse. Når dine børn er mætte af mad og indtryk, kan de hygge sig med vores legerum, tegneredskaber, balloner og gratis dessert - alt imens de voksne nyder resten af middagen.